Profil:   6528  


 
Land Ukraine
By Melitopol
Fødselsdato 1985-02-17
Højde 164
Vægt 54
Sprog none
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, genert, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, diskoteker, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Min veninde lykkeligt gift med en dansk mand og har boet i Danmark i de sidste 7 år.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-40

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk