Profil:   6534  


 
Land Russia
By Barnaul
Fødselsdato 1959-02-28
Højde 169
Vægt 56
Sprog engelsk - lidt, Spanish
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, aktiv, rar, en stille og rolig person, reserveret, intelligent, høflig, familiemenneske, charmerende, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kunst, elsker at rejse, sport, yoga, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, ærlig, trofast, sund livsstil, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk