Profil:   6536  


 
Land Ukraine
By Melitopol
Fødselsdato 1981-11-04
Højde 170
Vægt 80
Sprog engelsk - godt, tysk - meget lidt
Job type lærer
Partnerstatus ugift
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, smilende, arbejdsom, frisk, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, klassisk musik, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hello dear! I am a very family oriented lady and I am serious in my search. I know how to be a good hostess in the kitchen of our cosy house, a queen while visiting and hurricane in bed. So, you will never be bored with me) “There are lots of men I can live with, I am just looking for that one I can’t live without”)). I want to see the dawn and sunset in hand in hand with my beloved man. If you have the same intentions, so, we are on a right way) May be we are destined for each other? Let us see in the future… I want to meet an honest, positive, intelligent man to share all the moments of the life with. I would love to get to know all the colors of the life. Especially, I wish to experience that incomparable feeling of love. I want to know how it is to love, how it is to be loved. I would like to bloom only for you, if you know what it is to love a woman. And I’m very interested in our further communication.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, uden dårlige vaner, sjov, elsker børn, seriøs, høflig, humoristisk, stabil, romantisk