Profil:   6540  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1964-03-24
Højde 162
Vægt 55
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, målrettet, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I want to find in my man my soulmate, my best friend, with whom it is easily, cozy and interesting. With whom you could be yourself, even better! To be a team, To sing one song! To celebrate every day together. To proud and admire of each other. To love each other.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, åbenhjertet, opmærksom, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk