Profil:   6538  


 
Land Russia
By Aktau
Fødselsdato 1973-06-13
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - lidt, tysk - godt
Job type manager
Partnerstatus fraskilt
Børn 3
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, rar, en stille og rolig person, smilende, reserveret, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker at synge, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     loving...


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil