Profil:   6539  


 
Land Russia
By Barnaul
Fødselsdato 1982-04-03
Højde 170
Vægt 62
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt
Job type lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, familiemenneske, optimismistisk

Mine interesser :     elsker at lave mad, gåture i skoven, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am funny and friendly. I treat people with empathy and understanding. I am sociable, hardworking and goal-oriented. Family is important to me and I want to have a family based on friendship, love, harmony and mutual support. I want to be near a loving and caring man whom I can trust and rely on in any situation. In my turn, I am eager to give him my care, tenderness and love and create comfort and warmth for him.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-47

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, trofast, målrettet, seriøs, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil