Profil:   6555  


 
Land Russia
By Vladivostok
Fødselsdato 1990-08-22
Højde 160
Vægt 56
Sprog engelsk - flydende
Job type Accountant
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, opmærksom, åben og positiv, humoristisk, smilende, frisk, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, fremmede sprog, elsker børn

Mere om mig :     Affectionate, gentle, friendly and sincere. With my beloved family members and friends, I am always attentive and caring. I have a great sense of humor. I am very sociable and outgoing so I have a lot of friends. I do not get bored with myself because I have a lot of hobbies. I spend my free time based on my mood and the time of year. For example, in winter time I love skiing. I like the fresh cold air, which is an amazing refreshment. Sometimes, I can stay alone and draw something. In the summer time, I love to do roller-skating and hiking. To keep myself in good shape, I go to the gym regularly. I love belly dancing too. I have a plan to study the Latin American dances. In terms of music, I prefer Pop, R & B. I enjoy cooking especially making interesting but healthy desserts. I love seafood and chicken. I love to travel and acquire new incredible experience. I hope that my future man also likes to travel ;)  


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     uden børn

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, attraktiv, stabil