Profil:   6556  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1980-09-06
Højde 163
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type ejendomsmægler
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, en stille og rolig person, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-49

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sund livsstil, åbenhjertet, stabil