Profil:   6558  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1976-02-18
Højde 165
Vægt 62
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus ugift
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, aktiv, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, elsker børn, familiemenneske, attraktiv, stabil