Profil:   6560  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1977-02-08
Højde 173
Vægt 58
Sprog engelsk - godt
Job type salgsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, intelligent, frisk, livsglad, familiemenneske, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-52

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, arbejdsom, uden dårlige vaner, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk