Profil:   6570  


 
Land Germany
By Kassel
Fødselsdato 1967-08-18
Højde 157
Vægt 62
Sprog engelsk - lidt, tysk - godt
Job type Salgsleder
Partnerstatus fraskilt
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, sjov, aktiv, smilende, arbejdsom, intelligent, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, elsker at rejse, yoga, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, trofast, elsker børn, familiemenneske, stabil