Profil:   6578  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1993-11-25
Højde 172
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type stewardess
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, smilende, arbejdsom, frisk, høflig, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, god musik, elsker at rejse, yoga, elsker at synge, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I'm a joyful and positive person. I'm fond of spiritual practices, philosophy, yoga and Vedas. Nowadays I'm travelling a lot for my work. My dream is to meet a true love and to create a family with an intelligent, stout of heart and purposeful man. I think that the people have to be positive and believe in their capacities if they want to be successful.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk