Profil:   6579  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1973-11-25
Højde 168
Vægt 56
Sprog engelsk - lidt
Job type salgskonsulent
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, opmærksom, romantisk, feminin, varm, aktiv, arbejdsom, høflig, optimismistisk, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, svømning, kæledyr, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am cheerful, sociable and romantic person. I like to take care of my home and I adore cooking. I make attention to my health, I do fitness and I go to swimming pool regularly. I dream to meet a man of my dreams - kind and attentive. I am ready to help him in everything, to give him my love and attention. In the future, I would like to find a work in the new country and to learn a new language, I am not fear of it. It will be also very nice to travel together.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-57

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, trofast, arbejdsom, sund livsstil, åbenhjertet, høflig, attraktiv, en stille og rolig person, stabil