Profil:   6588  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1968-03-30
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type ejendomsmægler
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, smilende, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I'm joyful, romantic, active person who wants to meet her soul mate. I hope to meet a successful and mature man, to whom I would like to give my love, attention and tenderness and of course I would like that my feelings will be mutual. I would like that we have an interesting life together, that we enjoy romantic walks, make sport, meet friends and spend cozy evenings.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, attraktiv, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk