Profil:   6589  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1972-11-30
Højde 160
Vægt 52
Sprog engelsk - lidt, italian
Job type HR manager
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, aktiv, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am tender, attentive, thoughtful and positive. I dream about a family life based on love and mutual understanding. I am ready to do all my best to build a happy couple. I hope to meet an intelligent, wise, confident man, for whom family is an important value; a man with a good sense of humour, loving life, respecting his relatives and his friends, someone who is not afraid to take responsibility and ready to change his life; someone who is not afraid to dream and knows what he wants and how to achieve it. In spite the fact that I have a son (he is already independent), I am not against to have one more child. I would like to focus myself on my beloved and our new family. I like to take care of my home, the garden, I am fond of cooking. At the same time I have an active style of life: I do aerobics, I adore to do walks on the fresh air, I am also passionate by travels. I take a great pleasure when I watch a good film, when I read an interesting book or listen a good music.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, målrettet, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, høflig, en stille og rolig person, humoristisk, stabil