Profil:   6618  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1965-08-04
Højde 174
Vægt 65
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type Bioanalytiker
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, varm, charmerende, sporty

Mine interesser :     naturen, lange ture langs stranden, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en åben, livsglad, kærlig og udadvendt kvinde med stor udstråling. Jeg har boet i Danmark i 20 år.  Jeg er et meget aktiv menneske og føler mig ung og rask. Min egen alder overrasker mig hver gang, at jeg har mit pas fremme :) Jeg holder mig i god form og er ikke-ryger. Af mine interesser kan nævnes: musik, film, rejser, svømning og yoga. Elsker naturen og kommer der meget. Desværre har jeg været single i over 4 år, og kan virkelig mærke jeg mangler kærlighed, samt en at kunne dele min hverdag og oplevelser med. Lidt om dig: kærlig og forstående, parat til fast forhold, baseret på gensidig respekt og åbenhed over for hinanden. Hvis bare nogle af disse ord passer på dig, så send mig en mail! Jeg taler og skriver dansk og venter spændt på at høre fra dig. Du må gerne have børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, varm, trofast, sjov, åbenhjertet, høflig, humoristisk