Profil:   6621  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1957-01-16
Højde 165
Vægt 69
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, elsker børn, romantisk, sød, feminin, humoristisk, smilende, familiemenneske, optimismistisk, sporty

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, elsker at rejse, fitness, yoga, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Du er: Seriøs, præsentabel, attraktiv, har orden i både tilværelse og økonomi, fysisk og psykisk sund, ikke rygende, du har ingen hjemmeboende børn. Jeg er: Frisk, kærlig, romantisk, charmerende, sjov, moderne, humoristisk kvinde, som kom til Danmark fra Rusland for 28 år siden. Jeg er nu dansk statsborger. Vi er: Ikke til lange mail-korrespondancer, hellere en hurtig date, så kemien kan testes. PS: Det er dog lidt svært at se hvem man skriver sammen med. Du har set mig, jeg vil jo også gerne se dig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, elsker børn, seriøs, høflig, familiemenneske, romantisk