Profil:   6635  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1963-11-05
Højde 165
Vægt 56
Sprog engelsk - lidt
Job type lærer
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, elsker børn, åbenhjertet, høflig, attraktiv, stabil