Profil:   6659  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1991-03-16
Højde 163
Vægt 50
Sprog engelsk - lidt
Job type manager
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, stabil, charmerende, loyal, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske