Profil:   6661  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1971-03-19
Højde 170
Vægt 73
Sprog engelsk - lidt
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, intelligent, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, sport, design, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ansvarlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske