Profil:   6669  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1968-01-19
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type manager
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, humoristisk, smilende, intelligent, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, gåture i skoven, svømning, kæledyr, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, sport, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske