Profil:   6684  


 
Land Belarus
By Gomel
Fødselsdato 1972-05-09
Højde 162
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type entreprenør
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, romantisk, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, elsker at rejse, fotografering

Mere om mig :     Jeg er en frisk og åben kvinde med et sødt og omsorgsfuldt sind. Jeg holder af udendørs liv, dyrker lidt sport på motionsplan, lytter til musik, læser og omgås mine venner så meget jeg kan. Ellers er jeg til råhygge derhjemme med en god film i TV, lytter til moderne musik, læser, syr og strikker, og keder mig aldrig. Min karakter er varmhjertet og omsorgsfuld, stabil og kærlig, har nemt ved at komme i kontakt med andre mennesker, og jeg synes selv at jeg er en rigtig kvinde, som har en masse at give min kommende mand. Søger en flink og rar dansk mand mellem 45 og 60 år at dele livet med. Eventuelle børn er ingen hindring. Jeg taler og skriver engelsk og venter spændt på at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Du er :     varm, uden dårlige vaner, en stille og rolig person, stabil