Profil:   6687  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1977-02-07
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - godt, tysk - flydende
Job type manager
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, en stille og rolig person, målrettet, familiemenneske, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, elsker at danse, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, sund livsstil, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk