Profil:   6691  


 
Land Ukraine
By Kiev
Fødselsdato 1985-02-02
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type rejsebureau
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, humoristisk, smilende, frisk, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-55

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, stabil