Profil:   6708  


 
Land Belarus
By Grodno
Fødselsdato 1986-10-09
Højde 164
Vægt 58
Sprog engelsk - lidt
Job type ingeniør
Partnerstatus fraskilt
Børn 1 søn 11 år
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, smilende, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, klassisk musik, kunst, sport, fitness, design, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, elsker børn, åbenhjertet, familiemenneske, en stille og rolig person