Profil:   6714  


 
Land Russia
By Aktau
Fødselsdato 1966-01-23
Højde 160
Vægt 63
Sprog engelsk - godt
Job type lektor
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, smilende, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Incredible tenderness, kindness and endless indulgence, to the possible imperfections of each other. The desire to make the life of the native person –Paradise!!!!!!!


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     41-63

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, attraktiv, stabil, romantisk