Profil:   6717  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1973-09-20
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, fitness, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, attraktiv, en stille og rolig person, stabil