Profil:   6718  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1984-01-14
Højde 160
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, rar, en stille og rolig person, arbejdsom, intelligent, frisk, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at danse, sport, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, stabil