Profil:   6720  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1965-10-20
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, feminin, åben og positiv, følsom, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, sund livsstil, familiemenneske, stabil, romantisk