Profil:   6724  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1950-01-22
Højde 163
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt, dansk - flydende
Job type pensioneret
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, arbejdsom

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, elsker at rejse, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg har boet i Danmark siden 2005 og har en datter og et barnebarn her. Jeg har et hus med en god stor have, hvor jeg kan godt lide at plante smukke blomster. En tur i skoven eller ved vandet sætter jeg meget pris på. Jeg elsker børn, holder af familielivets glæder og er en god kok. Elsker at tage på ture rundt i Danmark eller i udlandet.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     fra 65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, ærlig, seriøs, en stille og rolig person, stabil, romantisk