Profil:   6729  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1987-03-02
Højde 164
Vægt 51
Sprog engelsk - flydende
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, stabil, sensitiv, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en venlig og omsorgsfuld kvinde. Jeg elsker børn. Mit største ønske er, at stifte en familie med børn. Jeg elsker natur og dyr. Jeg er klar til et ægteskab baseret på kærlighed, venskab og gensidig forståelse. Jeg er lidt af en indendørsarkitekt og elsker hjemlig hygge. Du er en dansk mand op til 47 år, venlig, loyal og tolerant, som gerne vil have børn og passe godt på familien. Jeg venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-47

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, elsker børn, familiemenneske