Profil:   6730  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1971-01-12
Højde 170
Vægt 59
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Mit navn er Sviatlana. Jeg er en sød, ærlig, givende og kærlig kvinde. Interesser: mit hjem, kæledyr, madlavning, naturen og motion. Jeg søger en god, kærlig og ærlig dansk mand, der vil giftes. Din alder, højde og vægt er underordnet blot du har et rart og venligt sind. Har du efter disse få ord fået lyst til at lære mig nærmere at kende, så send mig et par ord og jeg svarer så hurtigt jeg kan. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt, da jeg elsker børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, familiemenneske