Profil:   6734  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1963-09-28
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type musiklærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, rar, smilende, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, elsker at danse, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     54-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, trofast, uden dårlige vaner, seriøs, stabil