Profil:   6745  


 
Land Russia
By Skt. Petersborg
Fødselsdato 1961-02-23
Højde 158
Vægt 59
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, følsom, intelligent, frisk, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     52-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, sjov, sund livsstil, familiemenneske, stabil, romantisk