Profil:   6747  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1984-02-05
Højde 164
Vægt 53
Sprog engelsk - lidt
Job type salgsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 3
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, arbejdsom, frisk, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-43

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, varm, ærlig, sjov, elsker børn, familiemenneske, stabil, romantisk