Profil:   6749  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1957-09-01
Højde 165
Vægt 71
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, arbejdsom, frisk, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     60-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, varm, ærlig, familiemenneske, stabil