Profil:   6748  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1968-08-29
Højde 168
Vægt 75
Sprog engelsk - godt
Job type læge/kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, åben og positiv, følsom, rar, en stille og rolig person, arbejdsom, intelligent, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-62

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sjov, familiemenneske, stabil, romantisk