Profil:   6752  


 
Land Ukraine
By Kiev
Fødselsdato 1974-07-18
Højde 165
Vægt 58
Sprog engelsk - flydende
Job type Bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, varm, aktiv, følsom, humoristisk, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, fremmede sprog, politik, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am a woman who looks young, attractive, sporty. I am looking for a man for serious relationships which lead to create happy family and giving birth children. Want to meet my life partner to walk together our life. What is more we need to be happy on the Earth-to love and be loved, giving our love, to have family and home, where children grow up, where their laugh, when our relatives are healthy and happy, when we are realized in our life and enjoy every moment of the wonderful adventure called life )))


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-51

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk