Profil:   6754  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1979-03-03
Højde 160
Vægt 52
Sprog engelsk - flydende, tysk - flydende
Job type butiksassistent
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en sympatisk, venlig, omsorgsfuld og kærlig. Jeg har en god humoristisk sans. Er ansvarsbevidst og hårdtarbejdende. Jeg elsker børn og kæledyr. Jeg elsker at svømme, fitness, aktive udendørs aktiviteter, tennis og cykling. Jeg elsker film, specielt eventyr, drama og thrillers. Du er en dansk mand op til 55 år, anstændig, venlig, pålidelig mand med en intelligent og god form for humor. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, åbenhjertet, høflig, stabil, romantisk