Profil:   6859  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1977-07-25
Højde 169
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type frisør
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, arbejdsom, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :        


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, åbenhjertet, familiemenneske, humoristisk, stabil