Profil:   6759  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1968-04-19
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - godt
Job type Læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, frisk, kreativ, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, sport, fitness, yoga, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil