Profil:   6763  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1965-10-17
Højde 173
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type underviser
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, smilende, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, sjov, sund livsstil, åbenhjertet, familiemenneske, stabil