Profil:   6764  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1974-05-23
Højde 163
Vægt 46
Sprog engelsk - flydende
Job type Salgsmanager
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, rar, smilende, intelligent, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, kunst, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am a caring, honest and cheerful lady, I would like to do many things, most, like everyone else, to try new things, attend live concerts and movies. I would like to explore different countries and cultures, I love the activities of holidays, like skiing and swimming, or just somewhere to relax in the sun on the beach :) I believe that I can meet here a person with whom I can go hand in hand in life. I am cheerful, easygoing, with a sense of humor and able to create a cosiness at home. For my lovely man I can offer reward of a life of devotion, long slow kisses, at midnight massage. I like to cook and do not mind if someone can help me and do not mind participating in someone's family affairs. I need someone who can give me a strong shoulder when I need support.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     43-57

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, sund livsstil, åbenhjertet, familiemenneske, stabil, romantisk