Profil:   6766  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1983-03-12
Højde 172
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - flydende
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, arbejdsom, intelligent, frisk, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-57

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, trofast, arbejdsom, sjov, elsker børn, åbenhjertet, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk