Profil:   6768  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1993-12-01
Højde 172
Vægt 63
Sprog engelsk - godt
Job type stylist
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sjov, følsom, humoristisk, smilende, intelligent, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fremmede sprog, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-43

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, ærlig, seriøs, åbenhjertet, humoristisk, stabil, romantisk