Profil:   6772  


 
Land Lithuania
By Vilnius
Fødselsdato 1974-10-02
Højde 165
Vægt 80
Sprog engelsk - lidt, Lietuvių
Job type Designer
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning festryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, romantisk, feminin, smilende, intelligent, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, charmerende, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Dear man ... I am pleased that you read these lines ... I will gladly walk with you along the ocean, enjoy champagne with your success, support you in your thoughts and read aloud to you an interesting story, after a tasty dinner. I admire your purposefulness and perseverance in achieving goals, care and protection in everyday life and courage in making decisions...


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, ansvarlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, målrettet, seriøs, stabil