Profil:   6773  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1978-11-18
Højde 168
Vægt 56
Sprog engelsk - flydende
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, arbejdsom, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil