Profil:   6779  


 
Land Denmark
By Fyn
Fødselsdato 1977-10-30
Højde 170
Vægt 59
Sprog engelsk - flydende, dansk - meget lidt
Job type journalist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg stammer fra Moskva, hvor jeg har boet hele mit liv. Lige i øjeblikket er jeg på besøg hos min familie i Danmark. Min mor er lykkeligt gift med en dansk mand og har boet i Danmark i mange år. Jeg besøger min danske familie så ofte som muligt. Jeg er en åben, romantisk og betænksom kvinde. Som person er jeg tolerant, glad, kærlig og udadvendt. Interesserer mig for musik, natur, kæledyr, motion, rejser, en god bog samt hjemmehygge og en god hjemmelavet mad. Jeg søger en dansk mand til ægteskab, en som er ærlig og en, som man har tillid til. Gerne med god humor :) Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt. Er det dig, så skriv eller ring. Jeg glæder mig til at høre fra dig og håber at vi mødes mens jeg er i DK. Jeg taler og skriver flydende engelsk og og min mor taler dansk, så må du også meget gerne skrive til mig på dansk. Skriv og du vil ikke fortryde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring