Profil:   6781  


 
Land Russia
By Saint Petersburg
Fødselsdato 1963-06-27
Højde 165
Vægt 70
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, intelligent, frisk, høflig, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, genert, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg søger efter en trofast dansk mand op til 65 år, som er klar til ægteskab, og som er trofast, kærlig og åben. Om du har børn fra tidligere forhold, så er de også velkommen. Har dette fanget dit blik så skriv til mig det kunne jo være at det lige netop er dig jeg venter på. Glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, uden dårlige vaner, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil