Profil:   6782  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1982-07-22
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, varm, følsom, en stille og rolig person, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, seriøs, åbenhjertet, stabil